L’Agència Tributària llançarà el proper 15 de març una APP mòbil que permetrà presentar les declaracions de la Renda més senzilles “amb un clic”, segons ha explicat aquest dimecres el director del departament de Gestió de l’Agència Tributària, Rufino de la Rosa.

L’Agència Tributària calcula que els contribuents podran confirmar la seva declaració mitjançant aquest sistema, aquells que no necessitin aportar informació addicional a l’esborrany, ha indicat durant la presentació de les novetats de la campanya de la Renda 2017.

Aquells contribuents que necessitin completar la informació del seu esborrany seran redirigits des de l’aplicació al programa Renda web perquè la incloguin.

El contribuent haurà d’estar registrat en l’APP, que permetrà l’enviament de missatges personalitzats i obtenir el número de referència, entre d’altres serveis.

Aquesta iniciativa forma part de les novetats de la campanya de la renda de 2017, que giren entorn a l’avançament de determinats serveis previs a la presentació de la declaració, una altra de les novetats d’aquest any és el reforç de l’assistència telefònica per a l’elaboració de la declaració, que aquest any es configura com un servei independent i que començarà a prestar-se amb l’inici de la campanya, el 4 d’abril.