Els pròxims canvis que trobaràs en el Whatsapp, en les properes hores son els següents:

  • Selecció múltiple dels missatges

Ara és possible seleccionar diverses converses alhora, i per això l’única cosa que cal fer és mantenir el dit premut durant diversos segons sobre qualsevol xat en l’aplicació; després, podrem seleccionar més converses fent clic una vegada sobre cadascuna d’elles.

  • Fons de pantalla de colors sòlids

A les opcions per canviar el fons en WhatsApp, en la nova versió ens trobarem amb el nou apartat de “Color sòlid”. En aquest apartat podrem escollir fons de colors sòlids per a les nostres converses, tenint a la nostra disposició més de 20 colors diferents

  • Negreta, cursiva i tatxat

Sembla que finalment la negreta, la cursiva i el ratllat arriben a WhatsApp. Escrivint una paraula o una frase amb dos asteriscos (* Exemple *) el text es mostrarà automàticament en negreta; si fem servir dos guions (_Exemple_), el text apareixerà en cursiva; i si fem servir una virgulilla (~ Exemple ~), el text apareixerà ratllat.

  • Accés directe a la càmera

En la nova versió de WhatsApp, en prémer sobre la icona de la càmera en una conversa, l’aplicació ens mostrarà una franja amb les fotografies més recents de la nostra galeria. D’aquesta manera, podrem escollir una fotografia ja realitzada si en algun moment vam decidir que no volem compartir una instantània feta en aquest moment amb la càmera.

  • La resposta ràpida
Una altra de les novetats que finalment veurà la llum en la versió oficial de l’aplicació serà la resposta ràpida. Els missatges que rebem es podran contestar directament des del centre de notificacions encara que, l’altre contacte seguirà veient l’hora a la qual ens hem connectat per redactar la resposta