Una de les causes que s’ha de tindre en compte en una micropyme, és dissenyar una estratègia de màrqueting digital.  No importa el sector d’activitat, encara que limitarà la importància. En sectors que es mouen en el món digital serà necessari un pilar important. En altres sectors serà la clau per créixer més enllà del boca a boca tradicional, per això la pàgina web ha de convertir-se en l’eix de l’estratègia de màrqueting digital de la micropyme.

Hi ha altres alternatives no tan convencionals, per tenir presència a Internet. Introduir les dades del nostre negoci a Google Maps, tenir una pàgina de Facebook. Però la veritat és que necessitem un lloc de referència, on la persona que ens trobi pugui fer-se una idea del tipus d’empresa que tenim.

El problema en molts casos és que es veu la pàgina web com una despesa i no com una inversió d’empresa, però només cal que uns pocs clients arribin per aquesta via perquè sigui rendible la inversió realitzada. Però per aixo també cal dissenyar un pla de màrqueting per saber on anunciar-se.